Pályázati tanácsadás

Pályázati tanácsadás

 • Szeretne mindig időben értesülni a legújabb uniós és hazai pályázati lehetőségekről?
 • Szívesen bízná tapasztalt pályázati szakértőre a pályázati anyag összeállítását?
 • Szeretne a pályázati pénzek lehívását követő adminisztratív terhektől megszabadulni?

Egy sikeres vállalkozás működésében, külső finanszírozásában a bankhitelek mellett fontos szerep jut a pályázati forrásoknak is. Azonban mind a közbeszerzési, mind az európai uniós pályázatok kapcsán számos kérdés, probléma merül fel, a megfelelő pályázat megtalálásától kezdve a pályázati anyag elkészítésén keresztül a pályázati cél megvalósításáig.

E problémákra nyújt megoldást komplex pályázati tanácsadásunk, melynek keretében hatékonyan segítjük megbízónk pályázatát hazai és uniós vissza nem térítendő és visszatérítendő, illetve egyedi kormánydöntésen (EKD) alapuló támogatások esetén. Már folyamatban lévő pályázatok esetében pedig projektmenedzsment és monitoring szolgáltatásunkkal vesszük le a pályázati projektciklusban felmerülő adminisztrációs terhet megbízónk válláról.

Teljeskörű pályázati tanácsadásunk az alábbi részszolgáltatásokat foglalja magában, melyek külön-külön is igénybe vehetőek:

 • Megismerkedünk a vállalkozás működésével, aktuális helyzetével, fejlesztési terveivel. A fejlesztési célok ismeretében meghatározzuk a projekt optimális forrásösszetételét.
 • Ezen információk alapján mesterséges intelligencia alapú pályázati elemzőszoftverünk segítségével megtaláljuk a fejlesztési szándéknak megfelelő, kiírt illetve kilátásban lévő pályázati lehetőségeket. A kiválasztott pályázat összeállítását megelőzően átadjuk megbízónknak a benyújtáshoz szükséges dokumentumok listáját. Segítséget nyújtunk számára a dokumentumok gyors, gördülékeny beszerzésében.
 • Pályázatírás: sokéves pályázatírói tapasztalatunk alapján összeállítjuk a professzionális pályázati anyagot, és a kész dokumentációt benyújtjuk a kiíró szervezetnek.
 • A bírálat során közreműködünk a kiíró részéről felmerülő esetleges kérdések, hiánypótlási felhívások mielőbbi megválaszolásában, teljesítésében.
 • A pozitív bírálati döntést követően a támogatási szerződés értelmezésében, esetleges kiegészítésében is segítséget nyújtunk.
 • Projektmenedzsment: menedzseljük az elnyert összeg lehívásának folyamatát, benyújtjuk a részlehívásokhoz szükséges jelentéseket, elszámolásokat, majd a projekt megvalósulását követően a pénzügyi zárójelentést.
 • Monitoring: felügyeljük a teljes pályázati projektciklus alatti kötelezettségvállalások teljesítését, segítséget nyújtunk az előírt kimutatások, beszámolók elkészítésében, kapcsolatot tartunk az ellenőrző szervekkel, azok ellenőrző látogatásain szakértőként részt veszünk.
 • Megbízóink részére folyamatos pályázatfigyelési szolgáltatást nyújtunk: hetente értesítést küldünk a számukra releváns pályázatokról, így sosem maradnak le a legújabb lehetőségekről.