Miért válasszon minket?

Miért válasszon minket?

  • Dolgozzon ügynök helyett banki szakemberrel: valamennyien számos hazai kereskedelmi bankban szereztünk szakmai tapasztalatot, és értékes kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a banki szférában. Így alaposan ismerjük a különböző bankok elvárásait, preferenciáit, lehetőségeit és korlátait. Ennek eredményeként pontosan tudjuk, hogyan kell a vállalatot bemutatni, mely erősségeit kell kiemelni a professzionális, banki nyelvezettel és logikával megírt hitelkérelmünkben ahhoz, hogy a finanszírozó pénzintézet a lehető legjobb képet kapja a képviselt cégről. Így lényegesen nagyobb eredményességgel és gyorsasággal tudjuk ügyfeleink hiteligényét menedzselni, mint a klasszikus ügynökök.
  • Irreális álmok helyett megvalósítható megoldásokat kínálunk: tapasztalatból tudjuk, hogy a bankok milyen tényezőket vizsgálnak a finanszírozási döntések során, így már az együttműködés kezdeti szakaszában meg tudjuk jósolni a hitelbírálati folyamat kimenetelét, így ügyfeleinket biztosan nem éri negatív meglepetés, és nagyobb magabiztossággal tervezhetik a jövőt. Tudjuk jól, mit preferálnak a bankok, mi az általuk vállalható finanszírozási maximum, így működőképes, elérhető struktúrákat
  • Egyablakos kiszolgálás: egy vállalkozás vezetőjének pénzügyi vonalon számos folyamatot kell egyidejűleg átlátni, menedzselni, mely a napi operatív irányítás mellett rengeteg időt, energiát emészt fel. A vállalatok többsége ezért különböző pénzügyi tanácsadók, partnercégek (hitelügynök, biztosítási alkusz, pályázatíró, stb.) szolgáltatását veszi igénybe, de a több tanácsadó egyidejű alkalmazása sem költségoldalról, sem a párhuzamos kapcsolattartásra fordított idő szempontjából nem hatékony megoldás.

Közreműködésünk során megbízónk akár minden, pénzügyi területet érintő kérdését a TP Group tanácsadója tartja kézben. Ez egyrészt a költséghatékonyság miatt kedvező, másrészt jelentős szinergikus hatása van annak, hogy szakértőnk a vállalat teljes pénzügyi működésére rálát, így testreszabottabb, átfogóbb megoldásokat tud javasolni, mint egy-egy részterület tanácsadója.

Igény esetén a finanszírozás szervezésen túl adótanácsadással, biztosítási audittal, pénzügyi tervezéssel vagy akár vállalati kontrolling rendszer kialakításával is fordulhat hozzánk.