Hogyan dolgozunk?

Hogyan dolgozunk?

  • Az első kapcsolatfelvételt követően a vállalkozást (megbízónkat) a publikusan elérhető információk alapján előszűrjük. Az előszűrés során megvizsgáljuk, hogy a társaság mely kedvezményes hitelprogram feltételeinek felel meg, így már az első személyes találkozón konkrét finanszírozási lehetőségekről és hitelösszegekről tudunk a cégvezetéssel egyeztetni.
  • Megbízónkkal közösen gondolkodva meghatározzuk a vállalkozás optimális finanszírozási struktúráját, fejlesztési céljait, továbbá a felmerülő egyéb pénzügyi igényekre megoldási javaslatot teszünk.
  • Amennyiben javaslatunk elnyeri megbízónk tetszését, megbízási szerződést kötünk a megbeszélt finanszírozás szervezésére, illetve igény esetén a Szolgáltatások menüpontban bemutatott egyéb tevékenységek ellátására.
  • Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a piaci szereplők széles köréhez továbbítjuk a tenderkiírást. A beérkező indikatív ajánlatokat értékeljük, bemutatjuk megbízónknak, kiemelve azok előnyeit és esetleges hátrányait.
  • Teljes körű folyamatmenedzsment: mediátorként közreműködünk a teljes jóváhagyási folyamat során megbízónk és a finanszírozó(k) között. Vállaljuk a finanszírozási vagy pályázati folyamat teljes körű menedzselését, az első tárgyalások lebonyolításától kezdve, a hitelkérelem vagy pályázati anyag összeállításán, majd a kötelező érvényű ajánlat értékelésén keresztül a folyósítás nyomon követéséig.
  • Amennyiben nem egyszeri ügyletre kapunk megbízást, folyamatosan utókövetjük a finanszírozás vagy pályázat életútját, a finanszírozó partnerek által előírt adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítését, válaszolunk a monitoring során felmerülő banki kérdésekre. Időről-időre felülvizsgáljuk a bankkapcsolatokat, új banki tendert írunk ki, hogy megbízóink garantáltan mindig a piacon elérhető legkedvezőbb feltételekkel vehessék igénybe a banki termékeket.
  • Amennyiben megbízónk csak egy hitel vagy pályázati projekt lebonyolítására keres szakértői segítséget, egyszeri megbízást köthet velünk. Ennek keretében vállaljuk a megbízási szerződésben részletezett finanszírozás szervezését az előkészítő tárgyalásoktól, munkáktól kezdve a jóváhagyási folyamat koordinációján keresztül a folyósításig.
  • Ha szeretné, hogy hosszú távon is levegyük a válláról a pénzügyi folyamatok, bankkapcsolatok menedzselésével járó terhet, folyamatos megbízást is adhat nekünk. Ennek keretében vállaljuk, hogy a külső pénzügyi partnerekkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, mediátorként képviseljük előttük a vállalkozást, megválaszoljuk a részükről felmerülő kérdéseket, felügyeljük az előírt kötelezettségvállalások határidőben történő maradéktalan teljesítését. Emellett nyomon követjük a cég működését, az új kihívásokra hatékony megoldásokat javaslunk, valamint időről-időre felülvizsgáljuk a megkötött finanszírozási és biztosítói szerződéseket, és szükség esetén új tendert írunk ki.