Bemutatkozás

Bemutatkozás

Szabó Péter

alapító

Az elmúlt 16 évet a magyar kereskedelmi banki szektorban töltöttem vállalati területen. Karrierem során a kis- és középvállalati finanszírozáson túl a nagyvállalati, a strukturált kereskedelemfinanszírozási és a projektfinanszírozási területeken is szereztem értékes tapasztalatokat.

10 év vezetői tapasztalattal rendelkezem, amelyből 7-et felsővezetőként, a Sberbank középvállalati üzletágának a felépítése és sikeres irányítása közben szereztem.

Munkám során értékes kapcsolatokat szereztem a hazai középvállalati szektorban, ezáltal releváns rálátással rendelkezem sok hazai iparág jelenéről és jövőjéről egyaránt. A bankszektorban eltöltött évek alatt jól működő kapcsolataim épültek ki a legtöbb hazai kereskedelemi bankban és a környező országokban egyaránt.

A TP Group megalapításával tapasztalataimat a vállalati szektor szolgálatába állítom. A TP Group csapata kreatív problémamegoldókból áll. Átfogó vállalati pénzügyi ismereteinknek és a bankszektor elvárásainak beható ismeretének köszönhetően hatékonyan megtaláljuk az optimális megoldásokat ügyfeleink számára.

Legyen szó üzleti tervezésről, külső forrás bevonásának a megszervezéséről vagy egyéb vállalati pénzügyi kérdésekről, a TP Group „kulcsrakész” megoldást szállít, úgy akárcsak egy profi menedzserekből álló nagyvállalati pénzügyi osztályra bízná a feladatot.

Remélem, hamarosan ügyfeleink között tudhatjuk Önt is!